Živjo

SEM SARA

Živjo

SEM SARA

Moje ime je Sara in sem ustanoviteljica znamke

Rosara dekorativni izdelki

Moje ime je Sara in sem ustanoviteljica znamke Rosara.

Po poklicu sicer medicinska sestra, ki si je od nekdaj želela nekaj več, nekaj svojega. Moja strast pomagati in skrbeti za druge pa je terjala svoj davek. Bolezen me je za lep čas priklenila na posteljo. Ves ta čas sem razmišljala, da tako ne gre več, da moram sedaj pa poskrbeti zase in uresničiti svoje sanje. Ker sem strastna ljubiteljica dekoracije in interior designa se mi je utrla ideja, da začnem ustvarjati svojo lastno home dekoracijo. Začela sem raziskovati, ustvarjati…tako je nastala Rosara.

Ustvarjanje in kreiranje izdelkov za vas in vaše domove je moje poslanstvo.

Neizmerno se veselim te ustvarjalne poti, ki je pred mano.

Rosara izdelki so unikatni in ročno z ljubeznijo izdelani dekorativni izdelki za dom, lahko pa so tudi čudovito darilo. Izdelani so iz različnih materialov, kot sta beton in kremenit. Ker so vsi naši izdelki izdelani ročno lahko to privede do minimalnih odstopanj v barvi in vzorcu. Prav tako se med mešanjem in vlivanjem, ki je ročen proces izdelave pojavijo zračni mehurčki – ti so seveda minimalni, dodajo pa posebno noto našim unikatnim izdelkom.
Vsi naši izdelki so zaščiteni z vodoodpornim premazom, tako boš lahko brezskrbno zalivala rožice in z blagim milom ali vodo očistila tudi ostale naše izdelke.
Izdelki niso primerni za uporabo v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju!